Допомогти Вам з обслуговуванням комп'ютерів?

ІТ аутсорсинг, абонентське обслуговування комп'ютерів, КиївАбонентське обслуговування комп'ютерних мереж компаній малого та середнього бізнесу, що складається з обслуговування комп'ютерів та серверів, оптимізації роботи програмного забезпечення та налаштування локальної мережі – наша професія.

Наше завдання - допомогти Вам оптимізувати роботу комп'ютерів. Безвідмовна робота комп'ютерів та локальної мережі – запорука невпинного зростання доходу Вашої фірми та зменшення витрат на обслуговування комп'ютерів, а у нас менше роботи.

Чи є у Вас необхідність переходити на абонентське обслуговування комп'ютерів, або як зараз кажуть ІТ аутсорсинг? Прочитайте статтю «Про штатного сисадміна». Напевно Ви знайдете в цій статті додаткові аргументи про необхідність замовлення ІТ послуг у фахівців.

Наші відносини з Вами не обмежуються абонентським обслуговуванням комп'ютерів. Наші фахівці мають великий досвід оптимізації інформаційних систем різного масштабу і можуть допомогти підняти ефективність використання ІТ системи на вищий рівень. Саме такий обсяг послуг називається ІТ аутсорсинг.

Якщо Ви вже вирішили перейти на ІТ аутсорсинг – не поспішайте, прочитайте статтю «З чого почати?». Всі зміни хороші тоді, коли вони правильно сплановані.

Компанією «Сервіс-ІТ» укладені партнерські угоди з провідними виробниками комп'ютерного обладнання та програмного забезпечення. Про що це говорить? Ми не обмежуємося продажем комп'ютера, сервера або програмного забезпечення. Послуги з інтеграції та подальшого супроводу Вашого придбання – невід'ємна частина наших взаємовідносин. У розділі «Наші партнери» Ви можете прочитати про компанії, з якими ми співпрацюємо найтісніше.

На сьогоднішній день інтернет став невід'ємним інструментом ведення бізнесу. Створення ефективних інтернет комунікацій для Ваших працівників та клієнтів, реклама вашої компанії в інтернеті, пошукова оптимізація Вашого сайту – це ще не все, що ми пропонуємо.

І це ще не все, у чому ми готові Вам допомогти. Детальніше з нашими пропозиціями ознайомтеся у розділі «Наші послуги».

 
Designed by Ashev
© 2008-2024, ТОВ Інкомтех-С